Fersken sorbet


 

Antal personer: 4

KategoriDesserter

Oprindelsesland: Egen opskrift

 

Ingredienser:
1 dåse grofthakkede, frosne ferskner 470  g    
1 dl iskold økologisk minimælk    
50 g flormelis    
1 spsk. citronsaft    
½ tsk. vaniljesukker    
     
     

 

Sådan gør du:

Skær de  henkogte ferskner i tern og frys dem et døgn.

Hæld de frosne ferskenstykker op i en blender (højglas)

Tilsæt den iskolde mælk, citronsaft, flormelis og vaniljesukker

Blend massen til den får en jævn is konsistens

Evt. omrør isen undervejs, hvis den sætter sig fast under blendningen.

Spæd evt. med lidt ekstra mælk, hvis konsistensen skal være mere softice-agtig.

Spises straks eller fryses evt. i portionsforme eller bare i en literform til senere fornøjelse.

Den røde is på billedet er Jordbær sorbet. se opskrift.